Det senaste om Lofsangruppen

Fyra lördagsmorgnar på raken har Lofsangruppen kört gruppträning i Humlegården. Det är Röhnisch som arrangerat allting och bjudit på frukost efter passet medan Lofsangruppens coacher har planerat och genomfört passen. Totalt har nästan 200 kvinnor varit med på passen, det är superroligt tycker jag!
 
 Varje lördag har vi haft ett tema och det sista avslutande passet körde Ida, Elin och Andrea (våra tre konditionscoacher) intervaller med ett stort gäng.
 

 För er som inte redan vet det så är Lofsangruppen ett företag som erbjuder onlinecoachning inom träning och kost via en app. Efter att ha använt ett annat företags app under det första året (vi startade i juni förra året) så har jag nu byggt en helt egen app som vi äger själva. Vi har varit riktigt missnöjda med den första appen och det har varit enormt frustrerande att ha ett verktyg som inte funkar men nu är jag så glad över att ha en helt egen app som matchar den höga nivån på coacherna. Jag är stolt över appen och ser fram emot att få visa den även för er som inte är klienter. Ni får hålla utkik under hösten. 🙂
 
 Lofsangruppen anordnar faktiskt ett träningsevent i oktober nere på Torekov Hotell. Det är en hel helg där vi 15 coacher är på plats och kör föreläsningar, workshops och träningspass tillsammans med 60 deltagare. Vi har fått några avbokningar så om du vill följa med så finns det platser kvar. All information och pris hittar du HÄR.
 
 Från början var Lofsangruppen ett litet projekt, något som jag trodde mycket på och ville prova. Nu har verksamheten och företaget blivit så stort och etablerat att vi senare i vinter öppnar vårt första egna gym. Jag har i 3 år samarbetat väldigt tight tillsammans med Rosa Skrot, jag älskar verkligen det gymmet men Lofsangruppen behöver en egen plattform dit våra onlineklienter kan komma och träffa och träna tillsammans med mig och sin coach. Jag har också saknat en plats där vi kan ha kontorsplatser och gym samtidigt. Nu har jag ett kontor på Östermalm men träffar och tränar PT-klienter på Södermalm. Det är långt ifrån optimalt för mig och jag är så glad och nöjd med att ha en hållbar och dessutom kunna erbjuda mina coacher en arbetsplats som passar både PT live och online coachning. Men innan det nya gymmet öppnar så ska jag åka på träningsresa till Alperna tillsammans med STS och sedan kör Rosa Skrot och jag vår träningsresa till Thailand!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer