DN-galan 2012

Snart är det dags för den stora friidrottstävlingen i Diamond Leauge på Stockholm Stadion. Jag och Hans ska dit, jag ser verkligen fram emot det! Jag älskar att kolla på friidrott och friidrottare. 😉
Det vore kul att se några av er bloggläsare där; en av er kommer i alla fall vinna biljetter av mig!
För att vara med och tävla om två biljetter till DN-galan 2012 behöver du bara berätta vilken din favoritgren i friidrott att titta på är. Kom ihåg att lämna din mailadress också. Jag kontaktar en vinnare sent på nu söndag kväll så ni har tid på er tills dess.
Vill ni veta mer om DN-galan kan ni besöka:
http://www.dngalan.com/
http://www.facebook.com/DNGalan2012

http://www.twitter.com/DNGalan2012
Ses vi 17/8 på Stadion?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer