Dorsia och min helg

 Åh vilken kväll, natt och morgon jag har haft i Göteborg!
 
 Jag behöver inte ha särskilt långa perioder av ledighet utan njuter nästan mest av korta men noggrant planerade dygn. Efter att jag bloggat klart igår kväll så låg jag och chattade med några kompisar och somnade vid midnatt. Det var kolsvart i rummet och fönstret var mot gården så det var knäpptyst hela natten och även på morgonen. Det blir så oerhörd kontrast mot vårt sovrum hemma som har en gatlykta utanför fönstret, det är massa bilar utanför, många utryckningsfordon som kör på nätterna med sirener och en del studenter som bor i vårt hus som festar en del. Fast det är egentligen först när jag sover någon annanstans som jag märker hur störd sömnen faktiskt blir av det.
 
 Jag snoozade en stund i morse och sen gick jag ner och åt frukost, så fin lite mindre buffé som passar mig perfekt. Gillar inte riktigt det stora formatet på hotellfrukostar. Massa färsk frukt och goda bakverk är extra lyxigt och jag smakade på allt!
 
 

 Det ligger ett sats precis i närheten av Dorsia så jag gick dit direkt efter frukosten, eftersom jag kom lite senare hade alla morgontränare redan gått och jag hade i princip hela gymmet för mig själv. Jag körde hela passet i lugn och ro och för att slippa stressa så sparade jag sista blocket till ikväll och gymmet på Torekov hotell. Nu sitter jag nämligen på tåget mot Ängelholm där jag ska träffa och äta lunch med Ida och Caroline som är coacher i Lofsangruppen. Det ska bli så kul att hänga med alla coacher och våra klienter i helgen och jag ser fram emot mina events:
 
 2 föreläsningar, en inspirationsföreläsning om motivation och en om hälsotrender
 2 träningspass utomhus
 1 teoretisk workshop om träning för viktnedgång
 1 praktisk workshop om fot och knästabilitet för löpare och underkroppsstyrka
 1 praktisk workshop om stark mage och magträning
 
 Nästa blogginlägg kommer med andra ord rykande färskt från Torekov!
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer