Drömmen om att bygga hus

Jag älskar att kolla på mäklarsidor, klicka på länkar till kändisars hem och att läsa inredningsmagasin och är mentalt på något sätt alltid på väg att flytta i någon form. Just nu går jag omkring och drömmer om att kanske bygga hus på landet och hur det skulle kunna se ut i så fall. Enplanshus? Två våningar? Veranda? Öppen spis? Varsina sovrum till gräbsen, eller delat? Det finns tusentals varianter!


I samarbete med Movehome vill jag tipsa er om Movehome och deras online-verktyg Byggonline som är en smart tjänst på webben som gör att du kan bygga ditt hus själv, lite som Minecraft för vuxna, och på riktigt. Jag vet inte hur många gånger jag har gått in och valt hus, adderat mina olika val och kikat på hur det påverkar totalkostnaden. Det är superenkelt, roligt och väldigt smart, då man både får koll på hur det ser ut och får otaliga möjligheter att sätta personlig prägel på sitt hus. Man kan ändra och ändra och ändra och hela tiden spara sina olika versioner. Min dröm är att kunna ha ett riktigt inomhusgym i nåt av rummen, där jag kan hänga, nära familjen utan att bli störd eller att störas. För Hans är köket viktigast, och att han får ett eget utrymme att lyssna på musik och läsa böcker. Vi har olika intressen på så sätt han och jag. Fiffigt nog är det inte bara en fantasi utan om det är så att man har designat ett hem som man faktiskt skulle vilja ha så behöver man inte ordna med praktiska saker själv utan Movehome tar hand om allt, ordnar med ritningar och till och med bygger huset.
Jag vet att många av er läsare befinner er i bygga-bo-tagen och jag tipsar gärna om den här smarta tjänsten, särskilt eftersom man får ett hum om priset redan när man planerar utan att behöva ha riktig kontakt med en person, jag älskar internet! Läs mer HÄR om hur du kan använda det här verktyget och prova du också!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer