Dunderklubben goes Sjöstan

 Förra helgen körde vi Dunderklubben på KMTI i Karlstad. Idag lyfte vi tungt på nya Sats i Sjöstan. Jag blev förvånad över hur litet det var men jag måste ha missat ett område tror jag. 🙂
 
 Clara, Hanna och jag kör en så kallad programmering med förbestämda vikter och antal repetitioner på vår marklyftsträning. Det är ovant för mig att inte köra så många jag orkar eller med timer men det är väldigt roligt att köra ett sådant här pass varje vecka.
 
 Jag känner stor skillnad i min teknik och min kontakt med musklerna på baksida lår och i rumpan sedan jag började med denna programmering men jag har också behövt välja bort annan typ av träning under denna period. Nu är långlöpningen och marklyften i fokus, allt annat har jag lagt några steg ner i prioriteringen. Man kan inte göra allt samtidigt om man vill bli riktigt bra.
 
 


Good mornings är en så kallad assisterande övning till marklyften. Dessa kör jag efter marklyften.


Man startar med rak höft och fäller sedan i höften med rumpan rakt bakåt och rak rygg.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer