Elin och Hugo!

Idag har det varit en riktigt bra dag! Sixten sov tre timmar på raken mellan 22 och 01. Då gör det inget att han vaknar varje timme resten av natten!
Vi spurtade genom city och Gamla stan med lilla vagnen, det skumpar riktigt bra på kullerstenarna. Jag letade reda på Babyproffsen på Hornsgatan och så bytte de hjulet och smörjde massor. Jag ska ta ner vagnen till tvättstugan nån dag och plocka isär och rengöra hjulen och bromsarna så blir den ändå smidigare. Jag älskar när det går att köra vagnen med en hand genom stan.
När jag stod och väntade inne på Babyproffsen såg jag en bekant bebis i ögonvrån, Hugo! Fastän det var just Elin som fixade håret igår kände hon knappt igen mig när jag ropade. 🙂
När hon kollat klart på vagnarna (de vill köpa en trehjuling med stora däck som blir liten när man fäller ihop den så att man smidigt kan resa med den, förslag någon?) så korsade vi Hornsgatan till ett café som hade en uteservering inne på gården. Jättemysigt och eftermiddagssol! Vi fikade varsin smörgås medan killarna matade varandra med majskrokar.
Sixten fick också chansen att visa att han numera kan gå genom att bara hålla i ett pekfinger. Kanske kommer han att gå innan hans ettårsdag i augusti, trots en månad med gips från höft till tå?
Ska vi ha vadslagning? 😉
Jag gick sedan upp till Agnes kontor på Drottninggatan och hälsade på. Sixten hann somna på kullerstenarna men vaknade som vanligt när Agnes pratar. Jag fick sitta och vila en stund innan jag tog mig an turiststormen på gatan och gick sista biten hem.
45 minuter styrketräning och 75 min powerwalk idag känns jättebra. Håll i, Lovisa! Föresten blir jag så glad över all pepp och fina komplimanger jag får av er läsare varje dag. Ni är toppen!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer