En dag på stranden

Vi har nedräkning för våra dagar här på Österlen, på söndag åker vi till västra sidan av Skåne. Idag har vi hängt på Stenshuvud andra halvan dagen, första halvan av våra dagar denna vecka har vi hängt hemma i huset i Svarte. Jag har sovit till 10 varje morgon och sen har vi ätit långsam frukost ute i trädgården. Jag blir helt hög på att göra saker långsamt denna sommar!
 


Det var smockat med folk vid Stenshuvud idag!


Sixten och Baxter fick cykla ner till stranden från parkeringen. Stolta killar!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer