Enkel och smart mathöst


Nu är det september och sommaren är definitivt över. Det är en tid jag gillar, med en härlig känsla av nystart och nya fräscha mål. Ibland känner jag att jag kanske har lite FÖR många mål och projekt i min vardag, och då försöker vi vara så smarta det går med olika lösningar för att vardagen ska bli så friktionsfri och smidig som möjlig. En sak som vi gör är att prenumerera på Linas Matkasse, som fungerar som en prenumeration på råvaror och recept för veckans middagar. Man har ingen bindningstid och det går fint att välja bland flera olika typer av kassar, t ex vegokasse eller barnkasse och man kan enkelt byta mellan olika typer av kassar eller pausa sin prenumeration.


Den här veckan lagade vi t ex Grekiska köttbullar med en krämig risoni. Receptet följde som vanligt med i leveransen av Linas Matkasse. I grund och botten är det nötfärs som kryddas med färsk timjan, tomatpure, citron och vitlök som rullas till köttbullar och som sedan serveras med en risoni som blivit krämig och härlig med hjälp av fetaost och lite matlagningsyoghurt. Till det en råkostsallad med zucchini och morot.
– Snabbt, enkelt och fräscht!


Jag har nu möjligheten att erbjuda er prova-på-pris från 299 kr på valfri Linas Matkasse, inklusive gratis energimix. Klicka bara HÄR och välj en kasse som passar dig. Om du inte använder länken kan du skriva TACKALOFSAN i samband med beställning för att få samma deal.
I samarbete med Linas Matkasse

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer