Ensam är stark

Sista momentet på den här långa sommaren är på ingång idag när vi i eftermiddag åker upp till Sälen. Barnen och jag har varit lediga sedan i början av juni så sommaren har verkligen känts lång. Att vi har varit i väg på så häftiga resor, till Sunwing i Turkiet, Österlen, Malmö, Västkusten och nu ska vandra uppe i fjällen gör såklart att jag kan se tillbaka på en händelserik sommar och jag är så nöjd. Vi har fått riktig värme, massa bad, nya kulturer, lantluft, havsstänk och nu kanske hjortron.
Jag är en sväng på jobbet för ett träningspass med Titti Schultz, väskorna står packade och klara hemma så vi drar direkt när jag är klar här. Hans landar på Bromma så vi möts där innan bilen kör upp till Sälen. Jag beundrar verkligen ensamstående föräldrar som har hand om sina barn 24/7 helt själva. Jag har flera förebilder i starka kvinnor som lever antingen själva med sina barn eller i en vardag där de tar mycket ansvar själva. Mina kompisar Marie och Teresa är tjejer som visar att det går att resa och göra utflykter ensam med barn, det inspirerar verkligen mig men oj vad skönt det ska bli att vara två som kan serva i några dagar framöver. 🙂


Nya PT-tröjor, Jippi!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer