Familyday

Det var skönt med ett par timmar ute i friska luften idag. Vi promenerade genom Gamla Stan och Drottninggatan upp till våra gamla kvarter. Barnen somnade på vägen så vi kunde parkera vagnen utanför vårt gamla stammiskondis Hurtigs där vi åt varsin sallad till lunch.


Min Canada Gooseväst har varit på kemtvätt men vi hämtade den idag. Jag gillar verkligen dunväst.


Hans hade massor av kläder på sig först men fick klä av sig efterhand vi gick


Hans nya skor är så snygga. De finns i hög och låg variant. Dessa är låga, från Merrell.


Bästa salladen på Hurtigs!


Räkor, kalkon, mozzarella och chèvre. Bra skit och så gott!
När barnen vaknade gick vi ner till Gallerian och delade alla fyra på en nygjord brownie med mjukglass. Det är lagom att dela för de är väldigt stora.


Vi köpte lite godis på Hötorget och Baxter fick en egen klubba som han var så stolt över. Sixten hade fyra godisbitar i en påse som han höll hårt i hela vägen hem.


Brownie och mjukglass!


Sixten har precis börjat använda sin vinterjacka från Isbjörn. Den är typ lika tjock och varm som en overall fast bara med överdelen. Fleece och tshirt under och det är perfekt i november. Mössan ligger i vagnen. Bootsen köpte jag på Ralph Lauren förra vintern och de var lite stora i våras men lagom nu och till våren hoppas jag.


Malliga bröder som skulle få gå och köpa godis.


Nu har vi soffhäng!
Om ett par timmar kommer barnvakten hit och Hans och jag ska på dejt. Vi ska se den nya Bondfilmen och äta lite middag tillsammans. Jag blir alltid lite pirrig när vi ska göra saker utan barnen, som ett par bara vi två. Lite tonårskärlekspirr ni vet. Jag tror att det är nyttigt att få känna så emellan VAB-pussel, förskolehämtning och träningspass. Some love!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer