Festen med stort F

Decenniets senaste kväll är härmed utsedd!
 
 Världens bästa kväll. Fantastiska vänner. Underbar stämning. God mat. Spännande presenter. Samtalsämnen som aldrig tar slut. Skönsång. Skratt. Lycka. Bubbel. Jag är så oerhört priviligierad som får ha dessa människor i mitt liv!
 
 Alla presenter som jag fick förtjänar ett helt eget blogginlägg. Här kommer kvällen i bildformat. Tusen tack alla ni som kom och ville vara med och dela denna dag tillsammans med mig. 30 år hittills och många fler tillsammans med er!
 


Mina två underbara systrar och min svåger Simon som också är den som hjälpt mig med min youtubekanal.


Tove, Titti, Erik och Karin tar för sig av den fantastiska sushibuffén vi bjöd på.


Min kollega Rebecca som numera jobbar i mitt företag. Hon är min koordinator som ser till att jag är på rätt plats vid rätt tid och håller koll på alla mina projekt. Ovärderlig tillgång!


Karin och Hannah gick all in på sushi ikväll.
 


Lika som bär? Hans och Rosa Skrot-Camillas Fredrik.


Vår terrass är helt perfekt för såna här fester. Halva gänget hängde utomhus hela kvällen.


Vi hade Robert Melin som kock för kvällen. Han langade sushi på löpande band som värsta proffset. Ett riktigt kul upplägg på en hemmafest.


Hemma hos oss dricker man skumpa eller Cola zero. Gammalt ordspråk.


Robban in action innan gästerna kom.


Baxter var besviken över att det inte var ett barnkalas.


Sixten och Baxter öppnade festen och åkte sedan hem till mormor för natten.


Tom var kvällens barista och ansvarade för vår Dolce Gusto. Hannah och Karin kom direkt från gymmet och var hungriga.
 


Jag älskar min “lilla svarta”. Den är från Paul and Joe. Mina klackar i denim köpte jag på Diesel 5th avenue i New York förra året. Lovely!


Vi bjöd på minicupcakes istället för tårta.


Det är lyxigt att ha kapselkaffe till gäster tycker jag. Vi är jättenöjda med Dolce Gusto och använder den varje dag till kaffe, isthé och choklad.


Mina grymma tjejer. Starka som få! Jag älskar er!


Jag fick helt fantastiska blombuketter så det doftar så gott i hela lägenheten idag.
 


Tack Hans för att du ordnat en så fin fest åt mig! Nästa gång är det min tur!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer