Filmad Semesterträning med kettlebell

Är du ute och reser i sommar och vill träna med mer än bara kroppsvikten? Har du tillgång till en rejäl hantel, en kettlebell eller kanske en tyngre sten som går att greppa om?
Här kommer i så fall inspiration till semesterträningen:
10 minuter uppvärmning löpning, promenad, hopprep eller rörlighetsträning.


Sedan:
3, 4 eller 5 varv av:
15 utfall bakåt med press mellan varje/sida
15 knäböj med vikt
15 bulgariska utfall med vikt/sida
15 svingar med kettlebell
Vila mellan övningarna om du behöver och mellan varven. Addera fler svingar om du vill ha mer flås men kompromissa inte med djupet på dina utfall och knäböj för att du är för trött i lungorna, vila hellre då.
LYCKA TILL!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer