Filmer på olika sätt och mingel på NK

 Dagens tema får bli film!
 
 Jag och TV4-tjejen Maria Forsblom hängde på Rosa Skrot idag för att filma nya inslag till Nyhetsmorgon. Det väntar flera söndagar på raken då jag hänger i studion och svarar på frågor om träning. Idag fokuserade vi bland annat på rörlighetsträning bland annat, det sänds senare i februari.
 
 Ikväll var det en helt annan typ av film i fokus, nämligen Legofilmen. Imorgon har den dataanimerade legofilmen premiär och vi fick tjuvtitta redan ikväll. Både Hans och jag blev överraskade både över hur snygg filmen är (vi såg 3D-versionen), att manuset är riktigt komiskt och slutet som verkligen ställde allt på sin spets. Sixten och Baxter har precis trätt in i Legovärlden och börjar förstå allt mer om hur det fungerar. De hälsar att filmen var både spännande, rolig och lite läskig. Baxter tycker att Batman var bäst medan Sixten tyckte att musiken var grym. Om man har 3-åringar som är vana biobesökare fungerar filmen toppen och jag är övertygad om att även Tom som är 11 år kommer att tycka att Legofilmen är riktigt bra.
 
 Nu blir det snart sängen och någon serie på datorn för Hans och mig. Imorgon väntar en lång jobbdag från 08 till 18. Från 14 och framåt hänger jag på NK Sport och fritid tillsammans med Röhnisch. Kom dit och säg hej, fråga om träningsupplägg eller kost. Det vore jättekul att få fira lite Alla hjärtansdag tillsammans med er!
 
 


Starka Maria på bosuboll och filmaren Lovisa är grym som vanligt. Älskar att jobba med proffs!


Nöjda killar på biograf Grand och Legofilmen. I Baxters påse ligger massa lego som hör ihop med filmen. Helgen är räddad!
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer