Flickorna Lundgren på Skäret

Ett obligatoriskt stopp när man besöker västra Skåne (Österlen också för den delen) är Flickorna Lundgren på Skäret. Oavsett om bilparkeringen är överfull och kön in i den lilla stugan ringlar sig lång går det snabbt till det är din tur och det finns ALLTID sittplatser ute i det gröna. Kakor och bakverk beställer du över disk medan kaffet och den berömda jordgubbssaften serveras vid bordet.

Medan vuxna sitter till bords kan barn (läs Sixten) titta på djuren som bor intill. Perfekt. Vacker utsikt och trevlig personal tillsammans med utsökta tårtor och bakverk gör det ALLTID värt ett besök.

Idag valde vi till och med bort fikan på Krapperups slott till fördel för Flickorna. Värt omvägen. Akta huvudet inne i den lilla stugan bara.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer