Födelsedagsspa i Trosa

Jag fyllde 29 år i tisdags och blev så uppvaktad! Det kom massa blombud till jobbet, mina kunder hade med sig presenter och Clara kom förbi Rosa Skrot och bjöd på frukost. Även om jag jobbade hela dagen så låg det liksom ett rosa skimmer över hela dagen.
Hans kom förbi med barnen efter jobbet och så promenerade vi till StikkiNikki och köpte glass för ett presentkort en kund gett mig på morgonen. Vi gungade i parken och sen följde min pappa med oss hem en sväng. Hans gjorde kycklingsallad till middag och sen åt vi glass i sängen framför Hollywoodfruar. Eftersom jag går upp vid 06 på morgnarna så blev det ingen sen kväll men det tar vi igen idag!
Hans och mamma har planerat min födelsedagspresent tillsammans så nu är vi på väg till Trosa för att bo på hotell och spaa och mamma hämtar barnen på förskolan och bor hemma hos oss imorgon. En grym födelsedagspresent för mig som älskar att bo på hotell!
Tusen tack alla ni som uppvaktade mig på min födelsedag!


Dagens mamma på roadtrip till Trosa.


Sixten blev väldigt upprörd när Hans och Baxter sjöng för mig vid middagen. Han fyller år exakt en månad före mig och är van vid att det är han som firas.


Massa halloumi och kyckling till middag!


Lägenheten doftar så gott av alla blommor jag fick.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer