För vem passar Lofsangruppen?

IMG_1067
Kristin, Johanna, Sara, Maja och jag – coacher i Lofsangruppen, träning online.
Du som vill ha stöd i din träning mot ett mål som du har satt upp.
Du som vill lära dig att träna.
Du som har haft ett uppehåll i din träning och vill komma igång igen.
Du som har en ny typ av vardag och vill ha hjälp med rutinerna.
Du som behöver gå ner i vikt.
Du som behöver gå upp vikt.
Du som vill bli starkare.
Du som tränar men inte får resultat.
Du som tränar bra men inte vet hur du bör äta.
Du som har ont någonstans och vill ha hjälp att bli smärtfri.
Du som har tränat för mycket tidigare och nu vill vara lagom.
Du som vill träna varierat men känner dig splittrad.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer