Förberedelse inför Blogger Boot Camp 2014

Som jag skrev i går så är det en helt galet intensiv vecka nu, å andra sidan väntar 2 veckor i Åre och Marocko framöver så det är så värt att jobba lite extra innan dess.
 
 Idag lämnade Caroline och jag Yasuragi vid lunchtid och jag hoppade ur taxin på Södermalm medan Caroline åkte vidare till en lunchdate på Odenplan. Jag var på Stockholms Stadsdelsförvaltning för att föreläsa om motivation. Detta är min tredje friskvårdsinsats hos dom, det är så roligt!
 
 Ikväll har jag förberett det sista inför min insats på Blogger Boot Camp. Jag ska bjuda på ett träningspass döpt till Walking Bad, en flirt till serierna Breaking Bad och Walking Dead. Passet är ett explosivt högintensivt benpass syftat till att kliva ur bekvämlighetszonen. Jag har garanterat träningsvärk, och träningsvärk ska levereras.
 
 Det är flera som har frågat om jag kan dela med mig av passet och den spellista på Spotify jag gjort. Vi får se svarar jag. 🙂
 
 


Dagens date med gymmet innebar 10 repetitioner på 85 kilo i marklyft, med extra låg start. Händerna orkade riktigt bra, det är annars svårast tycker jag.

 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer