Förberedelser inför Åre Extreme

 Näste helg ska jag för andra gången köra multisporttävlingen Åre Extreme. Den består av tre grenar; paddling, löpning och cykling. Vi åker upp till Åre redan på söndag så jag håller på med de sista förberedelserna just nu. Idag var jag ute vid kanotklubben i Västerort där jag alltid tränade när jag var yngre. Kanot var min sport hela min uppväxt och jag flyttade till och med till Nyköping för att gå på kanotgymnasium. Numera paddlar jag aldrig men den kommande veckan blir det intensivträning inför tävlingen i helgen.
 
 Det känns skönt att rörelsen sitter i ryggmärgen!
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer