Föreläsning i Skåne

Nu har ni som bor i Skåne möjligheten att träffa mig en kväll i november. Jag vet att det mesta kul händer i Stockholm men det är dags för mig att börja röra på mig. Nästa vecka föreläser jag i Häljarp församling på temat träning och kost efter graviditet. Jag kommer både fokusera på lite teori kring fysiska förändringar i kroppen och praktik i form av hur man kan hjälpa kroppen bli stark och uthållig efter förlossningen.
Självklart finns det möjlighet att kunna ställa egna frågor för er som vill.
Det är extra roligt att kunna säga att föreläsningen är gratis för alla er att lyssna på och att du enkelt förbokar dig via mail direkt till arrangören. Du kan läsa mer HÄR.


Här på Playitas var vi morse högt uppe på en av topparna. Kolla utsikten!

Mäktigt!

Playitas är över en miljon kvadratmeter stort.

Pamela från Topphälsa fotar till tidningen.

En del av vårat gång tog med sig stavarna upp. Högt!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer