Föreläsning om hållbar livsstil

Imorgon åker Clara och jag ner till Växjö en sväng. 220 (!) tjejer är anmälda till Palladium där jag ska stå på scenen under en timme. Temat för min föreläsning är Hållbar livsstil för aktiva kvinnor – träning på dina egna villkor och är ett av de föreläsningsämnen som ligger mig närmast om hjärtat. Jag vill kunna ge nycklar och redskap till hur vi kvinnor kan kombinera studier, arbete, familj, träning, kost och hälsa utan att känna varken stress, press eller ångest. Att leva hälsosamt är egentligen inte särskilt svårt. Utmaningen är att göra det i balans. Att ha ångest för att man tränar för mycket, tränar för lite, äter för mycket, äter för onyttigt och så vidare är inte att ha en hållbar livsstil. Ju större ansträngning en livsstil kräver för att upprätthållas, desto mindre hållbar är den. Den hållbara livsstilen är den livsstil som ger så mycket energi och glädje som möjligt med så liten mental belastning som möjligt.
 
 Jag kommer att genomföra denna föreläsning i Stockholm i maj också, med ett väldigt begränsat antal platser. Jag säger till när, var hur man anmäler sig i god tid innan så att alla får en chans!
 


Jag är en sån som jobbar väldigt effektivt hemma från soffan – att veta hur och var jag presterar bra är en del av min hållbara livsstil.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer