Föreläsning på Berns

I morse var jag inbjuden till Berns för att föreläsa. Mina föreläsningar bokas genom Talarforum och denna frukostföreläsning anordnades av Talarforum och Berns gemensamt för deras kunder. Det var första gången jag gjorde exakt denna föreläsning, jag skräddarsyr alltid upplägget för varje tillfälle och uppdragsgivare och idag pratade jag om hälsotrender och hur man sållar och skapar sin egen hälsotrend istället.
 
 Senare idag ska jag gästa podden Föda barn som Danderyds sjukhus driver. Vi ska prata träning under graviditet, det är jag och en barnmorska tillsammans. Jag hojtar till när det avsnittet släpps. Det senaste avsnittet av Träningspodden kom ut i går för er som följer den!
 
 Ha en fin dag!
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer