Föreläsning på Safe

Ikväll har jag varit på en jätteintressant föreläsning på Safe, ett av alla träningsföretag som utbildar i branschen. Denna föreläsning vände sig till PTs som vill lära sig mer om högintensiv konditionsträning, något som jag är en stark förespråkare av. Nu är det väldigt många år sedan jag gick min idrottslärarutbildning och mina utbildningar inom personlig träning och kostrådgivning och som egenföretagare så får jag ta ett stort eget ansvar för att hålla mig uppdaterad på den senaste forskningen och studier som publiceras. Denna föreläsning var med andra ord perfekt som inspirationskälla. Jag blev sugen på att gå några andra påbyggnadskurser hos Safe i höst också. Jag har väldigt bra erfarenhet av deras kurser och jag älskar lärarna hos dom. Måste djupdyka i kalendern och planera. 🙂
Nu sitter jag och väntar på middagen på nya Vapiano i Skrapan. Jag ska köpa med mig vår favvopizza hem till Hans. Mysigt avslut på en jättebra kväll. Och tack Isabelle för att du ville följa med!


Dagens mamma


Gulliga lilla Sixten har varit på förskolan idag men imorgon får nog båda vara hemma, hostiga.


Till Baxters stora glädje upptäckte vi att fontänen på Mariatorget nu är vattenfylld!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer