Föresläsningsturné i Norrbotten

Samtidigt som ni sitter i soffan och har fredagsmys väntar jag på att mitt flyg från Arlanda ska starta. Ikväll åker jag upp till Gällivare där jag ska sova i natt. Imorgon bitti så kör jag vidare upp mot Jokkmokk dit kommunen har bjudit mig för att träna ett pass med kommunens invånare och senare på kvällen föreläser jag för de som vill lära sig mer om träningsmotivation och att sätta mål och plan för sin träning.
 
 När jag är klar i Jokkmokk åker jag vidare för andra uppdrag så jag är inte hemma förrän på måndag kväll. Tre nätter på hotell och tre hotellfrukostar väntar, det är nog det bästa med att resa tycker jag. 🙂
 
 


Jag har tillbringat dagen på Rosa Skrot. I morse var min första PT-klient min namne Lovisa som körde ett tungt benpass med fokus på rumpa. Hon är en riktig kämpe. Det är Lovisa som gör mina naglar och fötter så fina. Hon har en egen skönhetssalong som heter Beautybox på Hornsgatan på söder. Vi går till henne hela kompisgänget eftersom hon är så bra. Det får bli dagens tips till er som söker Stockholms grymmaste nageltjej!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer