Formcheck – 4 veckor efter förlossning

Idag blir Baxter fyra veckor, tiden går fort fort fort!
Fotade magen i morse och huden drar ihop sig jättefint. Magmusklerna har vuxit ihop hela vägen och jag känner en helt annan sorts stabilitet i bålen nu. Jag kör “Plankan” flera gånger om dagen för att bygga upp styrkan i bålen igen.
Vikttabell
26/10 64kg Innan vi åkte till förlossningen
27/10 59kg Efter 24 timmar
3/11 57,4kg Efter 7 dagar
9/11 56,8kg Efter 14 dagar
16/11 56,7kg Efter 21 dagar
23/11 55,9 Efter 28 dagar
Totalt sedan förlossningen: -8,1kg
Kvar till målvikten: 3,9kg
Antal veckor kvar till målgång: 6 veckor

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer