Första arbetsveckan

 Den här veckan drar det mesta av mitt jobb igång på riktigt. Precis som de senaste åren så fortsätter jag med projekt av väldigt olika sort. Det blir lite snurrigt i huvudet på mig i bland med många trådar men jag börjar bli van nu. Jag är bra på att hålla i gång flera projekt samtidigt och jobbar nog väldigt effektivt när jag väl sätter mig ner. Ofta så finns det så många roliga saker så utmaningen för mig är att begränsa mig och fokusera på det som är viktigast och inte bara roligast.
 
 Idag ska jag träffa 20 mammor som var först på låset att boka sig till min första workshop om min nya bok Lofsans Mammaträning. Vi har 90 minuter tillsammans där vi pratar dels om hur programmen i boken är uppbyggd men också vad man kan tänka extra på när man tränar efter att ha fött barn. Det var ett oerhört tryck på platserna till eventet så jag kommer att ha fler tillfällen snart: en träff för PTs och andra som jobbar med träning som vill lära sig mer och ytterligare en träff för vanliga mammor.
 
 Nu ska jag gå ner till Rosa Skrot och förbereda salen och göra iordning alla böcker deltagarna får. Hans lämnade barnen på förskolan nu på morgonen så jag har haft en lugn och skön stund ensam hemma någon timme nu. På sommarlovet har jag umgåtts intensivt med gräbsen så mycket att jag till och med längtar lite efter att vara i tystnad.
 
 


Min PT-klient Titti Schultz la upp den här bilden på sin instagram igår efter att vi tränat tillsammans. Hon krossade sina testresultat från i våras, för det fick hon ett ex av boken.


Boken Lofsans Mammaträning har fått så mycket positiv uppmärksamhet i många tidningar, på bloggar och på instagram. Den mottas glädje och de som redan hunnit läsa den älskar den. Det gör mig så glad, fortsätt gärna lägga upp bilder och tagga mig på instagram!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer