Fotografering för Hälsa och Fitness

Rent generellt är mitt jobb med PT-kunder väldigt oglammigt, det är mycket svett och tunga vikter. Därför blir kontrasten till mina uppdrag för Nyhetsmorgon och fotograferingar till tidningar extremt stor. Med lite mediasväng i vardagen blir även helt vanliga träningsövningar glamorösa.
 
 Igår lyckades jag få in både Nyhetsmorgon och en modellfotografering på samma dag! Superkul!
 
 


Jag fotades tillsammans med Sofia, mer känd som PT-Fia. Fia är en av mina PT-klienter. Jag är väldigt glad över att få ha denna sprudlande tjej i mitt liv.


Linda Himsel fotograferade oss. Hon är väldigt duktig.


Fia och jag kampar mot varandra.
 
 


Lite obligatorisk glans på armarna.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer