Fotografering med Röhnisch

Jag har hängt i Hammarby sjöstad hela dagen tillsammans med Therese och Camilla från Röhnisch. Vi fotade massa träningsbilder som kommer att synas på Röhnisch Facebook i höst i och med vår löparskola och så passade vi på att ta nya bilder som jag kan använda i min blogg och som pressbilder.
Det är är jätteroligt att fota och filma träningsreportage men väldigt svårt. Jag lär mig mycket varje gång och beundrar alla fotografer som gör ett superjobb.
Imorgon ska Ida och jag filma styrkeövningar som kommer att ingå i Röhnisch löparskola som startar på måndag. Vill du följa den på instagram är hashtaggen #rrs10 som i Röhnisch Running School 10 km. Vi kommer att ge er tre löppass i veckan och ett styrkepass som komplement. Syftet är att bli en löpare som klarar/förbättrar sig på 10 km utifrån sina individuella förutsättningar. Om du är ny inom löpning finns det en 5 kilometersskola att starta med också.
Therese från Röhnisch tog lite bilder under dagen.


Trappor är bra både för löpning och tåhävningar.


Backe, älskade backe.


Camila tog grymma bilder, ni ska få se sen!


Den här löparklänningen gillar verkligen jag!


När det blir lite kallare i löpning höst kommer denna jacka användas flitigt. Tajtsen är lite fodrade.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer