Framme i Thailand

Sisådär ett dygn senare är vi framme i Thailand, uppackade och mätta i magen.
Vi flög från Stockholm till Qatar, Qatar till Phuket. Totalt 17 timmar från flygplats till flygplats. Vi blev väldigt positivt överraskade att det gick så bra att flyga, allt flöt på med mat, sömn, bagage och när vi landade kändes vi oss pigga och glada och peppade.
Efter att ha gjort oss hemmastadda i det hus som vi har hyrt tog vi bilen till den resort där våra gäster ska bo, för ett kolsvart kvällsdopp. Det var så svalkande och skönt, även vid klockan 22!
Ni kommer att bombas med bilder och träningsinspiration, in och GILLA min Facebook-sida så att du inte missar något!


Jag har fått mina bilder från vår lanseringsfest i onsdags. Så här såg gräbsen och jag ut på vägen till Brillo!


Kalaspeppade killar hemma innan festen.


Gamern Sixten!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer