Från Ålands hav till Göteborg

Kontrasterna är stora i mitt liv, och jag älskar det!
 
 Ena dagen coachar jag en tjej som vill göra 30 chins, lär en annan knipa efter att ha fött barn eller hjälper en kund med kosten för att kunna träna för en ironman, andra dagen är jag på TV4 och försöker få fler människor att inspireras till att träna och idag har jag först stått på scenen på en Birkabåt för att föreläsa om kost, träning och återhämtning på ett hållbart sätt och nu sitter jag på ett tåg mot Göteborg för en 3-dagarskonferens.
 
 Jag har svårt att se framför mig att jag ska sitta på ett kontor och arbeta eller göra samma arbetsuppgifter vecka ut och vecka in. Att komma till den positionen jag har i dag där jag kan styra mitt eget liv och arbetssituation har varit väldigt tufft och jag har behövt både vara modig, kaxig och lite galen men jag ångrar ingenting. Att driva mitt eget företag och jobba med mitt eget varumärke med mig själv som chef är det absolut bästa beslut jag någonsin tagit!
 
 Nu väntar som sagt 3 dygn i Göteborg där Ida aka Alla kan träna och jag ska ha en konferens. Vi har ett fullspäckat schema och jag ser fram emot att vara så där supereffektiv som man kan vara när man bara behöver koncentrera sig på en sak. Inga barn som ska hämtas på förskolan, inga möten, bara skriva skriva skriva och träna träna träna. Bästa konferensen!
 
 


Vill du anlita mig för en föreläsning inom träning, hälsa, kost och motivation till ditt företag, förening eller event kan du maila mig på info@lofsan.se eller ännu hellre Helena Vågberg på Talarforum helena.vagberg@talarforum.se

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer