Fredagsfys på Sats i Åre

Inne på Holiday Club i Åre finns ett nyöppnat Sats, kanske det bästa i Sverige enligt mig!
Förra veckan gästspelade jag där och höll i ett klassiskt Fredagsfys-pass!

 
10 min rörlighet uppvärmning
10 min 8 olika sorters knäböj med 5-10 repetitioner på varje
Med stång bakom och framför
Med pinne på raka armar uppåt och framåt
Med viktplatta i famnen och viktplatta uppåt
Med dubbla hantlar på axlarna och sumo
8 min på vardera block:
Block 1:
10 Chins/pullups/ rodd i TRX
20 Utfallsgång med rotation (ev viktplatta)
30 Saxhopp/saxhopp/knäböj
Block 2:
10 Hantelrodd i planka
20 Utfall bakåt med armlyft (ev viktplatta)
30 Valfria hopp på steplåda
Block 3:
10 rodd med skivstång
20 sidoutfall (med viktplatta)
30 saxhopp i planka
2&2:
3 min breda armhävningar 20 var växelvis
3 min smala armhävningar 10 var växelvis

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer