Gladiatorerna 2013 & Headweb

Jepp, nu har jag äntligen sökt. Jag fick höra att de som tidigt sökt och gått vidare till tester redan fått veta datum så jag hoppas få besked inom ett par veckor om jag får komma och visa vad jag går för. Om testerna är redan om två veckor så spelar det inte så stor roll vad/hur jag tränar inför dem men mentalt är jag mycket längre fram. Jag är sån att jag redan ser mig själv i hinderbanan. Allt annat innan dess är bara förberedelser för det. Det känns i alla fall så himla kul och nu håller jag tummarna att jag får ett mail eller samtal från TV4 med positivt besked.
Ikväll ska vi hyra en film och kolla på i sängen. Tidigare har vi laddat ner film via iTunes men nu testar vi en sajt som heter Headweb. Den har alla filmer med svensk text och även Disney med svenskt tal till barnen. I iTunes så laddar man ner en film till enheten och sen har man två veckor på sig att se filmen. I Headweb så streamas filmen direkt medan man tittar. När vi var på Ystad Saltsjöbad så tittade vi på min favoritfilm Crash streamat genom hotellets nätverk och det fungerade 100%. Rekommenderas!


Bilder från dagens lunch på något Thaihak på Värmdö Marknad. Älskade små gräbs!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer