God jul från oss

Det blir en riktigt otraditionell men också väldigt avskalad julafton för oss i år. Vi har åkt skidor i backen i flera timmar, kollat på julkalendern och nu är det strax dags att öppna julklapparna vi tog med oss upp. Både Sixten och Baxter tror väldigt mycket på tomten så i morse hittade vi både fotspår på balkongen och varsin strumpa med Pettsons pysselbok och några godisbitar i. Det är väldigt mysigt att tro.
 
 Klockan 16 har vi bokat bord på Copperhills julbord, den första sittningen för barnfamiljer. Det blir en väldigt mysig julafton tror jag.
 


Vi hade en fantastisk vinterjulsol som kikade fram mitt på dagen. Vilket privilegium att få uppleva Åre den här veckan.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer