God morgon!

Sixten sov med Alvedon i kroppen hela natten, sval och lugn. Jag var vaken rekordlänge, förbi midnatt, då var Sixten ganska orolig. Men från midnatt fram till 0830 vaknade han inte en enda gång. Underbart!
Idag är Sixten varm igen och har sovit flera timmar i min famn i soffan efter frukosten. Vi ska ut och gå för att få lite frisk luft senare idag. Jag är sugen på sushi så jag ska nog gå förbi Itamae på Odenplan, de har grym sushi. Dessutom ska jag gå till Bonti och hämta en grej till Sickan, ni ska få se senare… 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer