God morgon!

Vi hade en riktig småbarnsmorgon härhemma idag. Bebisen har sedan han föddes sovit hela kvällarna och nätterna, till skillnad från Sixten som som nyfödd och i ett år hade sin primetime när vi andra ville sova. Bebisen äter bara två gånger per natt och sover gärna till nio så än så länge är nätterna ganska enkla. I morse i alla fall så vaknade Sixten vid 06 när vi bytte blöja och kunde inte somna om så jag la mig på soffan med bebisen och Sixten tittade på Disney från golvet. Jag nickade till en gång och vaknade av att Sixten gnällde. Trötthetstecken, jippi! In med bebisen till Hans och så försöka söva Sixten igen. Mindre lyckat resultat men vid 07 låg vi till slut i sängen allihopa och Sixten somnade igen hos Hans. Vaknade inte förrän 0930 av att någon snuttade mig i armhålan. 🙂
Nu sitter Sixten och jag i soffan och myser samtidigt som jag gungar babysittern med foten. Alla nöjda! När Hans kommer hem om någon timme ska vi till Söder och äta lunch. I eftermiddag funderar jag på att ta min powerwalk utan vagn för första gången. Hoppas bebisen äter bra fram tills dess så att jag vågar lämna honom. Det är skönt att han gillar nappen, den lugnar honom.
Nu har ni fått höra om vår morgon, hur har er morgon varit?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer