God morgon!

Det kändes som ett skämt i morse när Sixten klockan 04 var klarvaken och ville gå up. Så blir det väl när man somnar före 18 kvällen innan. 🙂
Som tur är klarar han sig själv bra så jag satte på Bilar och bäddade ner mig i soffan med täcke och kudde och låg och slumrade till 05 när klockan ringde för att gå till jobbet. Men är man tidigt på jobbet får man också gå hem tidigt. En kund kvar mellan 09 och 10 sen ska jag hem och mötta upp jornalisten och fotografen inför hemmaträningsartikeln!
 
I brist på andra bilder när jag bloggar från datorn på jobbet bjuder jag på en bild från när jag var gravid med Baxter, i vecka 33 någonting tror jag. Som vanligt redo för gymmet.

 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer