God morgon!

Efter en skön natt i en av sviterna här på Birka Cruises har vi nu ätit frukost och sitter i varsin fåtölj och jobbar lite. Mycket av mitt administrativa jobb innebär att förbereda och lämna över ekonomiunderlag till företagets ekonomer. Numer driver jag ett aktiebolag, förut hade jag bara en enskild firma men jag tycker att det både är lättare och svårare med ett aktiebolag. Annat administrativt arbete för mig är att utforma avtal med olika partners jag samarbetar med. Min blogg, annonserna jag har, föreläsningar jag gör och varumärken jag syns tillsammans med har mer arbete bakom sig än vad man kan tro och jag är mån om att det ska bli väldigt bra. Jag får många förfrågningar varje dag och det måste kännas 100% rätt för att jag ska satsa på det. Förut sa jag ja till mycket men nu har jag blivit mycket bättre på att sålla och det känns så bra. Att lära mig säga nej är det viktigaste jag lärt mig på länge! 🙂
 
 


Rosa Skrot på Södermalm är ju som ni vet min stora kärlek. Förutom att jag har alla mina PT-kunder där så kör jag gruppträningspasset Kick Ass Mamas där. Onsdagar 10.30 är mitt pass, måndag, tisdag och torsdag kör mina kollegor Lena och Pischa passen. Alla övningar är anpassade till nyblivna mammor och man tar med sig sin bebis till passet. Det är kärlek!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer