God morgon från oss

Här kommer en godmorgonhälsning från oss!
Jag mådde helknasigt igår eftermiddag och somnade med Baxter redan klockan 19. Vaknade med frossa senare på kvällen och svettades så lakanen var helt blöta. Baxter hade en helknasig natt och allt blev upp och ner. Jag har i alla fall varit vaken sedan 03 men känner mig helt frisk och pigg konstigt nog.
Nu är klockan 08 i alla fall och vi är på väg ut genom dörren för att kicka i gång onsdagen. Jag har bland annat två klasser; SatsBaby och en 75 minuter lång cykelklass på schemat.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer