Gravidträning på Nyhetsmorgon

Imorgon bitti 0930 besöker jag Nyhetsmorgon på TV4. Dagens tema i min programserie PT-skolan är träning för gravida. Jag har plockar ut 6 stycken övningar som fungerar fram till förlossningen med fokus på både styrka, bålkontroll och bäckenkontakt. Till min hjälp har jag modejournalisten och min Nyhetsmorgon-kollega Emilia de Poret som är gravid med sitt andra barn. Tillsammans körde vi ett träningspass hemma hos henne i fredags och det är det ni kommer att få se på TV.
 
 09.30 på TV4 eller TV4 play är det som gäller!
 
 


Emilia och jag har sänt Nyhetsmorgon tillsammans, både med Emilia som programledare och jag som gäst och när vi båda varit gäster tillsammans i 2 år nu. Vi är några stycken med olika inriktning som har våra egna stående programinslag tex läkare, psykolog, kockar, bagage, filmexpert osv. Det är ett superroligt team att jobba tillsammans med och jag lär mig väldigt mycket i det här sammanhanget. Eftersom jag producerar mina träningsinslag själv med hjälp av filmare och bildproducent så kan jag vara med hela vägen från idé till sändning. Det är stor skillnad mot att tex skriva artiklar som är bestämda både utifrån tema, innehåll och vinkling.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer