Hälsning från Hasseludden

Här kommer en liten hälsning från Nacka där vi tillbringar ett dygn på Yasuragi. Efter en lunch på Falafelbaren (Caroline har aldrig varit där tidigare) så tog vi en taxi till Nacka. Först satt vi ute i solen på terrassen på Yasuragi, i de där blåa rockarna man får, i massa timmar och jobbade. Sedan tog vi på oss våra bikinis och körde ett varv i spat med häng i utomhuspoolen. Nu har vi ätit en 3-rättersmiddag i restaurangen och har bäddat ner oss i varsin säng på hotellrummet. Mysigt!
 
 Jag är så glad att jag bokade in detta dygn tillsammans med Caroline!
 
 


Hihi, jag la upp en bild på min instagram på lite godis, chips och läsk som jag hade med mig. Då kom det en överraskning till vårt rum från Yasuragi. Kul med instagram!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer