Hälsning från Legoland

 Vi har fortsatt vår sommarroadtrip söderut. Vi startade med en vecka i Ystad där vi lånade hus av en vän till oss. Sedan åkte vi vidare till Helsingborg där Åse bor. Åse och hennes familj flyttade hem till oss på Mariatorget och vi har bott hemma hos Åse. Jag älskar houseswopping!
 
 Nu har vi varit i Danmark sedan i fredags. Först var vi i Köpenhamn ett dygn och nu har vi varit en helg på Legoland. Jag bloggar lite mera när vi är tillbaka i Sverige igen, vill ni ha bilder från vår resa så instagrammar jag en hel del dessa dagar. Följ mig @lofsans på instagram!
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer