Hamburgare & The Wrestler med frukt

Hemmagjorda hamburgare från grillen

Hemmagjorda hamburgare från grillen


Jag äter min hamburgare med ost, ägg, bacon, sallad, saltgurka och guacamole. Hemmagjort är alltid godast!
Älskar vår nya soffa där vi båda (alla tre) frå plats i divandelen! Jordgubbar och vattenmelon som snacks för mig.

Älskar vår nya soffa där vi båda (alla tre) frå plats i divandelen! Jordgubbar och vattenmelon som snacks för mig.


Filmen motsvarande tyvärr inte mina förväntningar. Jag gillar inte slagsmålsscenerna och tyckte handlingen var för seg. Fokuserade mer på magen som böljade fram och tillbaka. Nästan hårdhänt faktiskt. Och vid ett tillfälle fastnade någon del bakom/innanför min bröstkorg och det klonka till i hela kroppen och gjorde ont. Fett obehagligt!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer