Handstående utmaning hos Vakna med NRJ

Skärmavbild 2015-02-24 kl. 20.02.09
 
I morse var jag ju på radion, hos NRJ, här är klippet när programledarna Roger och Ola gjorde den sista och avgörande grenen i min träningsutmaning! Detta var fjärde och sista tisdagen i den här serien som jag körde “Träningstisdag” hos NRJ tillsammans med Lindahls kvarg. Jag hoppas att det blir mer framöver dock, det är nämligen väldigt roligt att göra radio, faktiskt svårare än riktig TV. Jag hoppas att ni tycker om att se sånt här i olika forum och format. Bloggen är ju alltid bloggen men instagram, TV, radio och min youtubekanal är mer komplexa men också väldigt stimulerande för mig att jobba med. I bland kan jag bli lite trött på att skriva blogginlägg i samma format hela tiden så det är toppen att ha ha andra format att kunna uttrycka sig i också, för variationens skull!
Föresten, jag är superglad över att Stora löparboken för kvinnor redan första dagen gick in på Adlibris topplista över mest sålda böcker. Boken finns också hos Bokus!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer