Happy friday!

Bästa dagen på veckan är här och även om förutsättningarna inte är optimala med ombokade PT-kunder pga VAB så är fredagskänslan optimal!
Vi har tagit en promenad på morgon för lite vitaminboost. Jag försöker vara utomhus en timme om dagen hela vintern. Snart kommer min pappa hit för att hjälpa till med barnen medan jag är i väg på ett företagspass här i närheten. Sedan ska vi åka och hämta Tompa i Nacka, lämna Sixten och Baxter hos sin mormor i Järla Sjö och köpa middag till Tompa som ska vara ensam hemma ikväll medan Hans och jag firar hans födelsedag med restaurangmiddag. De små barnen ska sova hos sin mormor så det blir skönt för Tompa att få vara lite ensam utan jobbiga småsyskon som envist vill leka med Tom 100% av tiden.
Och medan ni bygger upp helgkänslan kan ni damma av pilatesbollen i garderoben och testa den här bålövningen. En riktig utmaning som kräver stor bålstabilitet, starka magmuskler och uthålliga axlar.
[videofyme id=”1072885″ width=”500″ height=”320″]

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer