Head Coach Women

Idag har jag haft en halvdag på Rosa Skrot tillsammans med nätverket Head Coach Women. Det är ett nätverk för kvinnor på beslutsfattande i näringsliv med starka personliga kopplingar till idrottslivet. Bakom nätverket står den spännande organisationen Beta.
Camilla, VD på Rosa Skrot var värdinna för eventet och hade planerat jättebra. Vi startade dagen redan klockan 07 där alla deltagare körde ett svettigt cirkelträningspass i gruppträningssalen under min ledning. Efter dusch och frukost fortsatte träffen med inspirationsföreläsningar kring mental träning. Några kända ansikten i form av cyklisten Susanne Ljungskog, Blossom Tainton och simmaren Agneta Baron är med i Head Coach Women, superkul att få träffa dom och alla andra tjejer.
Pernilla från Head gjorde en intervju med mig framför alla tjejer om hur jag jobbar med mental träning, vilka metoder jag tycker om och så pratade vi om hur man kan förutse hinder och motgångar på vägen mot framgång. Så spännande!


Resten av fredagen har tillbringats i gymmet på Rosa Skrot med PT-kunder och så har jag fixat mina fötter och fransar inför Marbella på måndag. Lyxigt att först få ha helg och sen åka på semester!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer