Heldag på Koh Kho Khao

 Från att räkna ner till avresa mot Thailand har dagarna gått så fort och nu har vi den näst sista dagen tillsammans med tjejerna här. Min grupp åker hem imorgon fredag och på lördag kommer det ett nytt gäng som ska träna tillsammans med en tjej som heter Madelinn. Louise stannar kvar hela perioden ut den lyxisen. Nästan tre veckor i paradiset är ju en fantastisk marsgrej att göra!
 
 


Jag tänkte sammanfatta vår ofattbart härliga dag på ön Koh Kho Kai i onsdags. Vi delade upp oss i två minibussar och en pickup och körde ner till färjeläget 20 minuter bort. Det var vi 20 ljusa kvinnor och massa thailändare som körde ombord på båten och körde över till ön. På vägen dit var färjan i helt okej skick men på tillbakaturen kändes det som ett skämt med en så rostig båt. Å andra sidan, snacka om att hushålla med resurserna.
 
 


Efter en kvarts bilfärd över ön nådde vi en helt overklig strand, helt öde, flera mils lång utan en enda person i sikte.
 
 Vi började direkt med yoga i vattenbrynet där vågorna sköljde in över våra hundar och sen höll jag ett tuffare pass i sanden med styrka för enbensknäböj och sidoutfall plus väldigt mycket dynamisk balansträning. Som avslut körde vi sprintintervaller from hell med olika startpositioner, till exempel liggande på mage, sittande på rumpan åt olika håll. Det var superhäftigt att se tjejerna sprinta med sanden sprutandes runt fötterna!
 
 


Efter en lång lunch i restaurangen och några timmar i havet åkte vi tillbaka mot färjan och Khao Lak. Som avslut på dagen gick vi all in på after beach med fruktdrinkar och banana split på Mr Chus restaurang som ligger i den lilla by som är närmast Villa Mangosteen. Det är verkligen coolt att få uppleva Thailand på det här sättet med Camilla som reseledare. Hon har bott och varit väldigt mycket i Thailand på olika sätt och har verkligen lyckats sätta ihop ett fantastiskt program åt oss här nere!
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer