Hemma i Stockholm igen!

Efter 7 långa timmar med milslånga köer sista biten är vi äntligen hemma i vår lägenhet igen. Det gick jättebra att åka bil med Sixten, som vanligt. Lite dåligt tålamod på honom sista biten från Södertälje, men vem har inte myror i benen den vägsträckan?!
Efter att ha suttit stilla i bilen hela dagen var det skönt att snöra på sig löparskorna för 11 kilometers löpning helt på egen hand. Sixten packade upp väskan hemma.
Efter 60 minuter ute i kylan och mörkret var det mysigt att komma hem till en middag på bordet och ett upptappat badkar. 🙂
Ikväll ser vi de två sista avsnitten av Dexter säsong 2. Spännande nu!
Imorgon väntar dubbla träningspass på SATS och vaccinering på BVC.
Nu ska jag mysa i vår stora säng tillsammans med två fina killar.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer