Hemma igen!

Baxter är utskriven från sjukhuset nu och om vi inte får ett samtal från läkaren så visar inte proverna något som inte antibiotikan biter på. Vi har fått tavegyl på recept (som flera av er tipsat om) och det har verkligen hjälpt. Tavegyl är både bra mot klådan och lite lugnande så att sömnen blir bättre. Det är svårt att få Baxter medicinerna men jag är lika envis som han är. Han smittar fortfarande och kommer nog göra det minst två dagar till. Jag hoppas att vi kan börja om med förskoleinskolningen på måndag igen. Han mår i alla fall tusen gånger bättre än i söndags!


Hans lämnade Sixten på förskolan imorse och jag hämtade kl 1330. Baxter sov som tur var så jag kunde lämna honom ute och hämta Sixten på avdelningen. Annars skulle personalen klätt på Sixten och kommit ut med honom. Imorgon är vi hemma alla tre och myser så får vi se om Hans kan hämta och lämna på torsdag. Han är i Malmö nu.
Sixten var ute på förskolans gård för första gången idag. Han ville “gå hem” två gånger men kom på andra tankar när han fick sitta med duplo vid ett bord. Jag älskar hans nya overall, från Didrikssons. Det är både snyggt och smidigt att den är sydd som en separat jacka och byxa.


Jag skulle vilja komplettera Sixtens vinteroverall med den röda värmande dunjackan Jamie från Tenson och vattentät skaljacka och separat byxa med hängslen från Isbjörn of Sweden. Då är hela vinter- och vårgarderoben komplett!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer