Hemmaträning – när det blir en bonus

Efter en dag med massa möten,  även om ett var en grym boost så har jag en annan grej som är särskilt energitagande just nu, så var min lust att stanna kvar på jobbet efter min sista PT-kund i princip noll komma noll. Jag längtade som tusan efter att hämta barnen på förskolan och ha en lång eftermiddag på kondis och sedan med soffhäng och tidig middag. Jag valde mellan att chilla och att träna. Chilla vann. Och det är helt okej. Men nu när barnen sover, jag har jobbat klart för kvällen och Hans är på väg ut i löparstassen så lockar ett hemmaträningspass väldigt mycket. Och det kommer att bli ett stort bonuspass för mig. För jag har redan valt bort träningen, tagit ett beslut att inte träna, och nu blir det ändå. Bonus.
Ryggträning i vardagsrummet it is!
 
 
IMG_8345dinokalas

Dinoyrkentävlingen är avslutad. Sjöjungfru, gymarbetare, gitarrist och prinsessa var några av de förslag till nya yrken för Dino som kom in i tävlingen om ett besök av Dino. Grattis alla vinnare, hoppas era Dinokalas blir lika lyckade som vårt blev!

Den här tävlingen har jag gjort tillsammans med Danone.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer