High Line Manhattan

Vi sitter och äter en sen lunch i SAS lounge här på flygplatsen och än är det ett par timmar kvar till planet lyfter. Jag har fått hemlängtan som man kan få när man är bortrest och inte känner sig frisk. Att barnen dessutom är hemma och också mår dåligt spär på saknaden lite. Vi köpte amerikanska supertabletter och mirakelnässpray inför flygningen och jag längtar till att få sova några timmar.
Jag är väldigt sömnkänslig och har svårt att hantera jetlag dåligt. När klockan närmar sig 20 här (02 i Sverige) är jag helt knäckt. Hans berörs inte alls så jag känner mig som en riktig partypooper. Jag har alltid varit en riktig tröttmössa på kvällarna, även i tonåren. Hans har varit en riktigt klippa när barnen varit små och vaknat på natten. Jag har fått sova förutom när jag ammat och Hans har kört nattrejset. Det har betytt oerhört mycket för mig.
Innan vi åkte till flygplatsen tog vi en promenad för att få röra på oss en stund innan alla timmar på planet. Vi gick några kvarter ner till The High Line som är en park anlagd uppe på ett gammalt tågspår. Det är en så häftig idé med konstinstallationer, café och bar och ett långt promenadstråk uppe i luften. Vi har inte varit däruppe med barnen tidigare men nästa gång vi reser hit med dem ska vi gå dit. Det finns hissar upp vid vissa kvarter, annars får man bära vagnen uppför några trappor. Det är så värt ett besök!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer