Hollywoodfruar och uppladdning Lidingöloppet

Haha, alltså jag älskar Hollywoodfruar! Herregud vad tjejerna är uppe i det blå. Tänk vilket okomplicerat liv de lever med de i-landsproblemen. Jag går igång på programmet i alla fall och längtar till nästa avsnitt varje tisdag. 🙂
Cykelpasset ikväll gick bra. Egentligen skulle jag ha sprungit ca 12 km idag men jag prioriterade jobbet med cykelklassen före min egen träning idag. Jag vill inte slita på benen och dubbla konditionspass på samma dag heller. Men jag ska köra ett snabbare löppass innan lördag och Lidingöloppet, det är i alla fall planen.
Hur går det med uppladdningen inför Lidingöloppet för er andra?


Benen kändes pigga på cykelpasset ikväll!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer